Petrecerile în epoca de aur a Hollywoodului

Petrecerile în epoca de aur a Hollywoodului - travelandbeauty.ro

Hollywood-ul a fascinat întreaga lume, încă de la începuturile sale. Admirate, apreciate, adorate, chiar invidiate uneori, starurile de la Hollywood au fost mereu în atenţia presei. Fanii şi-au dorit întotdeauna să afle cum trăiesc actorii lor preferaţi, ce mănâncă, cum îşi petrec timpul liber şi aşa mai departe.

Nu există nicio formulă care să garanteze faima veşnică, dar perioada de aur a Hollywood-ului cuprinde mai mulţi actori şi actriţe care se bucură de ceea ce numim, faima eternă. Despre cine este vorba?

Sunt sigură că veţi ghici despre cine vom vorbi mai departe. Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Elizabeth Taylor sunt doar câteva din acele actriţe „nemuritoare”. Dar, cum se distrau toate aceste staruri?

 

Petrecerile în epoca de aur a Hollywoodului - travelandbeauty.ro
sursa foto: Pinterest

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn a fost şi rămâne una din cele mai iubite staruri de la Hollywood. Putem spune că este una din actriţele „nemuritoare”. Laureată a premiului Oscar pentru filmul „Roman Holiday”, Audrey a impresionat prin numeroase roluri bine interpretate.

În fotografia de mai sus, Audrey se afla la o petrecere cu actorul Anthony Perkins și savurează o bere alături de animalul său de companie, o căprioară.

Elizabeth Taylor

Opt căsătorii, şapte soţi (a fost căsătorită de două ori cu Richard Burton, marea ei dragoste), Elizabeth Taylor şi-a trăit viaţa după propriile reguli, însă a fost cu siguranţă una din cele mai iubite şi apreciate actriţe de la Hollywood. Laureată de două ori a premiului Oscar, Elizabeth Taylor a demonstrat că a fost nu doar extrem de frumoasă, ci că a fost înzestrată cu talent, impresionând cu numeroase roluri.

Videoclipul prezintă mai multe fotografii ale actriței, în timpul unei petreceri în onoarea lui Kirk Douglas.

Marilyn Monroe Una din cele mai sexy actriţe ale Hollywood-ului de altădată, Marilyn a impresionat nu doar prin frumuseţe, ci şi prin rolurile pe care le-a lăsat moştenire. - travelandbeauty.ro
sursa foto: Pinterest

Marilyn Monroe

Una din cele mai sexy actriţe ale Hollywood-ului de altădată, Marilyn a impresionat nu doar prin frumuseţe, ci şi prin rolurile pe care le-a lăsat moştenire.

În fotografia postată de noi, Marilyn este alături de Frank Sinatra, la una dintre celebrele petreceri ale acestuia.

Petrecerile în epoca de aur a Hollywoodului - travelandbeauty.ro
sursa foto: Pinterest

Ava Gardner

Una din cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, Ava Gardner a trăit alături de Frank Sinatra o poveste de dragoste ca în filme. Printre cele mai cunoscute roluri ale Avei se numără: „The Snows of Kilimanjaro”, „The Night of the Iguana” şi „Mogambo”.

Mai sus, Ava dansează într-un bar, în acordul sunetelor muzicii jazz.

Petrecerile în epoca de aur a Hollywoodului - travelandbeauty.ro
sursa foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com

Bette Davis

Una din cele mai talentate actriţe de la Hollywood, Bette Davis a fost laureată de două ori cu Premiul Oscar.

Fotografia o prezintă pe Bette distrându-se la una dintre petrecerile sale.

Isn’t this fun?

 

Hollywood, sursa foto: halfcoastal.com

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.