Cum se mențineau vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului

Cum se mențineau vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului - travelandbeauty.ro

Vedetele de la Hollywood şi-au dorit dintotdeauna să fie în formă ca să arate impecabil atât pe marile ecrane, cât şi pe covorul roşu.

Pentru a îşi păstra o greutate normală, ele ţineau un regim alimentar destul de strict. Dar și făceau sport des pentru a consuma cât mai multe calorii.

De exemplu, Audrey Hepburn a luat cursuri de dans, încă din copilărie, şi a reuşit să îşi menţină silueta perfectă pe tot parcursul carierei sale impresionante. Katharine Hepburn şi-a demonstrat abilităţile şi excelenta coordonare pe terenul de tenis (iar pe marile ecrane în pelicula „Pat şi Mike”).

Marilyn Monroe obişnuia să ridice greutăţi, îmbrăcată în pulovere, pentru a ajunge la greutatea ideală. Iar faimosul cuplu format din Paul Newman şi Joanne Woodward practicau yoga în sufrageria lor, pentru eliminarea stresului şi recăpătarea energiei pozitive.

Iată ce eforturi depuneau vedetele de la Hollywood pentru a arăta fermecătoare în orice moment al zilei!

Cum se mențineau vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului - travelandbeauty.ro
sursa foto: 12goodies.biz

Audrey Hepburn

„Eleganţa este singura frumuseţe care nu se ofileşte”, spunea actriţa.

Audrey Hepburn a fost mereu o femeie elegantă, cu stil, un adevărat fashion icon. Frumuseţea şi bunul gust în materie de modă fiind foarte apreciate până în prezent.

De când era copil, Audrey a urmat cursuri de dans clasic. S-a remarcat prin talent, delicateţe şi implicarea cu care lucra la paşii de balet pentru a se apropia de perfecţiune.

De aici, reiese că Hepburn a avut, de mică, o dorinţă uriaşă de a munci pentru a deveni mai bună în tot ceea ce face.

Ani mai târziu, ea şi-a demonstrat aptitudinile şi pe marile ecrane. În musicalul „Funny Face”, pelicula în care a dansat alături de legendarul Fred Astaire.

Puteţi urmări aici o scenă din filmul menţionat mai sus:

Spectaculoasă coregrafia, nu-i aşa?

În plus, actriţa spunea că „Fetele fericite sunt cele mai frumoase”. Astfel, ea a găsit puterea de a îşi păstra optimismul în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieţii. Nu şi-a pierdut niciodată zâmbetul, spunând că „râsul este cel mai bun exercţiu care arde calorii”, iar noi suntem de acord!

Frumuseţea vine, cu siguranţă, din interior!

Cum se mențineau vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului - travelandbeauty.ro
sursa foto: Pinterest

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe nu a considerat niciodată că are un chip excepţional. Iniţial, singura sa preocupare era să aibă ce să mănânce. Treptat, pe măsură ce a cunoscut succesul, a început să se preocupe de alimentaţie, urmând un regim strict.

La o dietă echilibrată, ea a adăugat exerciţii fizice. Obişnuia să facă sport dimineaţa, timp de zece minute, ridicând greutăţi mici pentru a lucra o parte din muşchi.

Cum se desfăşurau aceste exerciţii?

În fiecare dimineaţă, după ce Marilyn se spăla pe dinţi şi pe faţă, se întindea pe podea lângă pat şi începea primul exerciţiu.

Era o rutină simplă de întărire a bustului. Consta în ridicarea unor greutăţi de cinci kilograme, timp ce 15 ori, încet, fără a repeta ritmic în timpul exerciţiilor, căci nu putea exersa dacă se simţea ca în armată.

În ceea ce priveşte alimentaţia, la micul dejun, Marilyn obişnuia să bea un pahar cu lapte şi să mănânce un out bătut, pentru a obţine necesarul de vitamine.

Apoi, ea sărea peste masa de prânz. Cina sa se baza pe proteine cu morcovi cruzi.

Totuşi, actriţa nu renunţa niciodată la un desert delicios, de preferat o îngheţată.

Cum se mențineau vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului - travelandbeauty.ro
sursa foto: fr.hprints.com

Katharine Hepburn

Katharine Hepburn a fost una dintre primele actriţe de la Hollywood care nu doar făcea exerciţii periodic, ci şi recunoştea acest lucru. Părinţii ei au încurajat-o din copilărie să ajungă la cel mai înalt potenţial. Ea a cochetat cu diferite sporturi, cum ar înot, golf şi tenis.

La vârsta de 84 de ani, Hepburn a declarat că încă mai poate să stea pe cap şi să se plimbe pe mâini. Cu adevărat incredibil, nu?

Cum se mențineau vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului - travelandbeauty.ro
sursa foto: WordPress

Greta Garbo

Vegetariană, timp de foarte mulţi ani, Greta Garbo a ţinut un regim alimentar cât mai sănătos.

La micul dejun şi prânz alegea alimente uşoare, cu puţine calorii.

În plus, ea obişnuia să facă sport des pentru a se menţine în formă.

Cum se mențineau vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului - travelandbeauty.ro
sursa foto: Daily Mail

 

Elizabeth Taylor

„În acele zile, puţine femei făceau sport în mod regulat, aşa că nu am avut niciun program de exerciţii pentru a mă menţine în formă. Însă, am adorat echitaţia şi m-am bucurat mereu de înot şi de mersul pe jos”, a vorbit Elizabeth Taylor despre începuturile carierei sale, într-un interviu acordat acum mai bine de treizeci de ani, fiind citată de site-ul Shape.com.

Totuşi, pentru rolul din „National Velvet”, Elizabeth, pe atunci adolescentă, a urmat o dietă bogată în proteine şi exerciţii fizice stricte.

Cum se mențineau vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului - travelandbeauty.ro
sursa foto: pictify.com

Marlene Dietrich

Marlene este una dintre primele actriţe care a anunţat public că a fost nevoită să piardă în greutate pentru anumite roluri, urmând o dietă strictă. Ea a ţinut un regim bazat pe roşii, brânză de vacă şi pâine prăjită, la care a adăugat exerciţii fizice pentru a îşi lucra corpul.

În concluzie, pentru o viaţă sănătoasă, este nevoie de un regim alimentar echilibrat şi mişcare în fiecare zi. În niciun caz, nu este recomandată înfometarea, iar înainte de a începe orice dietă, trebuie să consultaţi medicul pentru a stabili ce trebuie să mâncaţi, la ce trebuie să renunţaţi şi cât sport puteţi să faceţi în fiecare zi pentru a ajunge la greutatea dorită şi pentru a vă menţine în formă.

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.