Gala Met – un show extravagant pe covorul roșu

Gala Met - un show extravagant pe covorul roșu - travelandbeauty.ro

Gala Met este de fapt un eveniment de strângere de fonduri al Institului de Costume din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

Adică o petrecere la care se strâng fonduri pentru o expoziție de modă curatoriată de Institutul de Costume, sau departamentul de modă al Muzeului Metropolitan de Artă; singurul department al muzeului trebuie să se finanțeze de unul singur.

Biletele la această gală ar costa în jur de 30.000 de dolari și aproape fiecare celebritate americană participă la aceasta. Fiecare celebritate admisă de Anna Wintour.

Cine este Anna Wintour? Nimeni alta decât redactorul-șef al faimoasei reviste Vogue.

Din 1995 de când Anna a devenit co-președinte al Institului de Costume, evenimentul s-a transformat într-unul care rivalizează cu premiile Oscar.

În fiecare an este aleasă o temă sub care hainele vor fi expuse în cadrul expoziției, aceasta devine de asemenea dress code-ul petrecerii.

Anul acesta tema aleasă a fost cuvântul „tabără”, inspirit dintr-un eseu al scriitoarei americane Susan Sontag – Notes on camp, aflăm de pe site-ul The Cut.

Gala Met este absolut delicioasă pentru că putem vedea partea creativă a fiecărei vedete pe care o apreciem.

Anul acesta, celebritățile au îmbrățișat cu adevărat tema aleasă și și-au făcut cele mai spectaculoase apariții. Noi am ales doar câteva dintre acestea.

Click pe fiecare fotografie pentru o imagine mai bună!

Images via Getty Images
Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.