Maradona – cele mai frumoase momente ale legendei

Legendarul fostbalist Maradona pleaca in eternitate la 60 de ani.

„Este o zi foarte tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. Deşi ne-a părăsit, nu a plecat dintre noi, deoarece Diego este etern”, a spus Messi, într-o postare publicată pe Instagram.

 

„Păstrez toate amintirile frumoase pe care le-am trăit alături de el şi transmit condoleanţe familiei şi apropiaţilor săi”, a spus Lionel Messi.

 

„Ce veste proastă. Am pierdut un mare prieten, iar lumea a pierdut o legendă. Sunt atâtea lucruri de spus, dar în acest moment fie ca Dumnezeu să dea putere membrilor familiei. Într-o zi, poate vom ajunge să jucăm mingea în ceruri”, a spus Pele pe Twitter.

Atacantul lui  Juventus şi al Portugaliei, Cristiano Ronaldo a declarat că Maradona lasă în urma sa un gol care nu va mai putea fi umplut niciodată.

 

REȚETE

Cornulețe cu mere cu gust de copilărie – rețeta zile

Sigur veți savura aceste delicioase cornulețe alături de cei dragi, iar dacă mai creați și momente de neuitat rețeta va fi una de succes.

SPORT

Cand mergeti la serviciu, chiar daca e la distanta mergeti pe jos. Un drum de 4 – 5 km se parcurge in 50 min si consuma 300 de calorii. Cine nu ar dori sa arda niste calorii.

 

ARTĂ

Domnisoara care face cu ochiul…

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.