Balerine de noapte și aventuri prin București

Aventuri prin București: noroc ca a fost doar o ninsoare anul acesta, ca altfel iar aveam Bucureștiul blocat zile sau săptămâni întregi.

 

Am cautat prin arhive și am găsit niște fotografii din 2012, aventuri prin București  sau balerinele care se antrenau printre nămeții de zăpada. Si atunci ca și acum, ninsoarea ne-a luat prin surprindere, fiindcă noi trăim în tarile calde, unde ninge o data la 100 de ani.

Au trecut 8 ani, s-au perindat câțiva primari și câteva guverne iar noi facem în continuare flic flacuri, ca asa ne șade bine.

 

aventuri prin București
aventuri prin București
aventuri prin București
aventuri prin București
aventuri prin București
aventuri prin București

Si va lăsam cu o experienta, din categoria aventuri prin București pare „funny” dar nu e:
Nu pot să zic în public ce le-aș face celor ce nu înțeleg cum e cu circulatul în condiții de iarnă.

A ținut-o unu’ numai într-un slalom, a depășit pe prima bandă care era plină de zăpadă și impracticabilă. I-a stropit din cap până în picioare pe cei ce așteptau să traverseze strada. Și totul ca să ajungă primul la semafor. O intersecție mai târziu a blocat liniile de tramvai, pe ambele sensuri.

Cu număr de Constanța. Ca să nu mai zică cineva că bucureștenii sunt isterici în trafic.

În rest, pe bulevardele mari se circulă cu dificultate. Pe străzile secundare e la noroc. Iar ca pieton e mai bine să pleci de acasă cu cizme de cauciuc din alea de le folosesc pescarii. Până la buric.

Imediat ce-mi scot kilu’ de morcovi din fund după drumul de azi, mă duc să dau la lopată în fața blocului.

offf, dar nu e normal asa. Nu suntem singurul oraș în care ninge. Dar parca azi a fost mai dezolant și mai dezorganizat ca niciodată. Sunt niște bălti pe la trecerile de pietoni ceva de speriat.

 

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.