Save the date! Spring Yoga Festival – 20 aprilie 2019

Save the date! Spring Yoga Festival - 20 aprilie 2019 - travelandbeauty.ro

Save the yoga date! 20 aprilie 2019 este ziua ta zen pentru că atunci va avea loc cea de-a treia ediție a Spring Yoga Festival.

V-a fost pregătită o zi întreagă de clase de yoga și ateliere de terapii complementare, ce ajută la armonizarea minții și corpului.

Misiunea festivalului este de a promova beneficiile yoga, indiferent de nivelul la care este practicat – copii, începători sau avansați. Nu este nevoie să fii experimentat pentru a participa la festival, trebuie doar să fii deschis și să ai o atitudine pozitivă.

Noua casă – Studioul MikaZen, vă așteaptă cu căldura și binevoința lucrului făcut cu pasiune. Noua locație te va încânta cu atmosfera de familiaritate pe care o au spațiile mici și cochete și cu energia pozitivă pe care MikaZen, a pus-o atunci când a creat studioul. Situată central, ușor accesibilă, noua locație MikaZen este oaza ideală pentru a scăpa de stresul urban și pentru a te reenergiza.

 

Save the date! Spring Yoga Festival - 20 aprilie 2019 - travelandbeauty.ro

„Yoga mi-a schimbat viața”, afirmă cu tărie Michelle Dumitru – MikaZen, „îmi doresc să arăt oricui este deschis să încerce, că yoga și puterea meditației pot face o diferență în viata agitată pe care o trăim”.

Michelle este instructor de yoga certificat internațional de către Yoga Alliance USA (RYT 200 & 95 RCYT) și instructor yoga pentru copii, adolescenți, copii cu dizabilitați, adulți și familie. Ea este fondatoarea conceputului „Yoga pentru tine și familia ta”.

 

Save the date! Spring Yoga Festival - 20 aprilie 2019 - travelandbeauty.ro

Spring Yoga Festival se adresează unui public foarte larg: celor care experimentează yoga pentru prima dată, în sprijinul cărora venim cu o clasă special concepută „Introducere în yoga și meditație”; începătorilor, care au posibilitatea de a experimenta stiluri diferite de yoga pentru a vedea ce li se potrivește mai bine; celor care practică deja yoga, oferindu-le oportunitatea de a-și îmbogăți practica și experiența prin marea diversitate de clase și ghizi prezenți în festival; copiilor, prin clasa de yoga special concepută pentru ei.

Pe parcursul festivalului participanții vor fi îndrumați de: Michelle Dumitru – MikaZen, Irina Smaranda, Alice Rosentzweig, Lidia Pasztor, Florina Ungureanu și Maria Cristina Antonescu.

Program:

10:00 – Deschiderea Festivalului

10:15 – 11:45 – Introducere în yoga și meditație cu Michelle

12:00 – 13:00 – Yoga și mindfulness pentru copii (7-12 ani) cu Michelle

13:15 – 14:15 – Thai Yoga cu Irina Smaranda

14:30 – 15:30 – Yoga Strala cu Alice Rosentzweig

15:45 – 16:45 – Hatha Yoga cu Lidia Pasztor

17:00 – 18:00 – Meditație cu Boluri Cântătoare cu Florina Ungureanu

18:15 – 19:15 – Meditație ofrandă Mamei Pământ – alchimizarea corpului durere cu Maria Cristina Antonescu

Accesul participanților la festival se face în urma completării formularului de înscriere și a achitării taxei de participare.

O clasă yoga are prețul de 40 lei/participant, iar atelierul „Introducere în yoga și meditație costă 100 lei/participant. Te poți înscrie aici.
Așa cum, primăvara, natura renaște, fiecare om are nevoie să se regăsească, să se energizeze și să pornească la drum cu noi resurse, plin de vitalitate fizică și emoțională.

De ce Spring Yoga Festival? Pentru că este important să ai grijă de corpul tau, de mintea ta, de emoțiile tale, într-un cuvânt, de tine!

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.