Tibi Ușeriu la Yukon Arctic Ultra: “Tulai doamne cât o fost de frig”

Tibi Ușeriu, eroul nostru înfruntă din nou cel mai dur concurs: Yukon Arctic Ultra.

 

Actualizare

Ora 15.30 ora României. Organizatorii anunță: ”Fabian Imfeld a ajuns la linia de sosire la 05:15 în această dimineață și a câștigat cursa Montane Yukon Arctic Ultra de 300 mile. Nu mai e nevoie să spunem că este super fericit. Felicitări pentru această mare realizare!”. Tibi a parcurs 292,4 mile, mai are puțin și termina pe locul doi dupa o cursa infernala de aproape 7 zile.

Sa nu mai zicem ca au rămas doar 2 din 21 în.

FELICITARI TIBI!

Daca aveți nevoie de adrenalina, citiți materialele despre traseul pe care-l parcurg cei 10 temerari. La drum au pornit 21 de concurenți și au mai rămas 10. Condițiile sunt foarte dure, iar concurenții au de parcurs zone cu temperaturi de -40 de grade.

„Azi-noapte s-o făcut foarte frig și o fost așa o noapte…Chestia-i că mi s-o făcut rău de la mâncarea lor și nu prea pot băga la capacitate maximă. Am trecut de 100, asta-i bine, sub 24 de ore și acuma îi primul punct la 100 de mile, unde ne lasă înăuntru. Și acolo este și mâncare bună, abia aștept să ajung acolo. Diseară, dintr-o vreme, când se lasă noaptea, mai am 50 de kilometri încă, până la următorul punct”, a detaliat Tibi Ușeriu.

Tibi Ușeriu la Yukon Arctic Ultra
Tibi Ușeriu la Yukon Arctic Ultra

sursa foto: timponline.ro

Tibi Ușeriu la Yukon Arctic Ultra
Tibi Ușeriu la Yukon Arctic Ultra

sursa foto: pagina de Facebook Tibi Ușeriu

Azi dimineața Tibi era pe locul doi dupa elvețianul Fabian Imfeld, dar diferneta intre cei doi este doar de 5 mile; iar Tibi este încrezător ca va recupera foarte repede.

”Sunt minus 34 de grade cu soarele răsărit. Nici nu am sunat mai devreme că m-am și temut să-mi dau mănușile jos. Am dormit vreo trei ore și acum sunt plecat și am făcut vreo 20 de km. În punctul ăsta de control nu ne-o lăsat, ne-o ținut afară. Nu te lasă să intri nici să mănânci, te ține afară și-i ca și cum te oprești tu, așa, efectiv și îi foarte greu să te odihnești. Dar în următorul avem duș, dar am trecut de jumătate și tot îi ceva.

Îs un pic demolat că am avut și probleme cu stomacul, îs un pic demolat.

Acum mi-am făcut un foc să-mi fac un ceai. Dacă nu faci foc nu ai cum să reziști. Un foc îi fericirea aicea, atâta tăt”, a spus Tibi.

 

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.