4 showuri despre călătorii, de urmărit pe Netflix

4 showuri despre călătorii, de urmărit pe Netflix - travelandbeauty.ro

Emisiunile de tipul travel-show au pasionat dintotdeauna publicul, fiind o modalitatea plăcută, și necostisitoare, de a călători în jurul lumii alături de protagoniști carismatici.

Travel&Beauty îți prezintă 4 showuri pe care le poți urmări pe Netflix, care au șanse mari să îți facă chef de o nouă vacanță.

 

4 showuri despre călătorii, de urmărit pe Netflix - travelandbeauty.ro
Image via IMDB

Jack Whitehall: Travels with My Father

În încercarea de a consolida relația dintre ei, comicul Jack Whitehall și Michael, tatăl său scorțos, fac călătorii ciudate și amuzante prin țări străine.

Show-ul lui Jack are deja două sezoane.

În primul, Jack decide să-și ducă tatăl într-o vacanță prin sud-estul Asiei, unde vor avea parte de tot felul de aventuri.

Călătoriile acestora sunt puse în valoare de scene amuzante prin antiteza celor două personaje – Jack vrea să călătorească în stilul unui backpacker și își târăște tatăl prin tot felul de hosteluri dubioase, în timp ce tatăl lui, un adevărat gentleman britanic, caută luxul, bunul gust și experiențe culturale.

În al doilea sezon e timpul tatălui să-i arate fiului lumea, de data aceasta Europa.

Tatăl îl invită pe Jack într-o călătorie pe bătrânul continent în care speră să-i prezinte fiului istoria și cultura europeană.

Spre nemulțumirea tatălui, Jack condimentează călătoria cu tot felul de locuri ciudate și amuzante.

Într-unul dintre episoade cei doi ajung chiar și în România unde vizitează Cimitirul de la Săpânța și Palatul Mariei Câmpina, Regina magiei albe.

 

4 showuri despre călătorii, de urmărit pe Netflix - travelandbeauty.ro
Image via IMDB

Somebody Feed Phil

Simpaticul Phil Rosenthal, creatorul serialului „Dragul de Raymond”, călătorește prin lume și se bucură de cultura și bucătăria locală.

Phil ne ia cu el într-o călătorie gastronomică în jurul lumii.

Show-ul care are două sezoane și o nominalizare la Primetime Emmy calcă pe urmele unui show mai vechi, intitulat „I’ll Have What Phil’s Having”.

În „Somebody Feed Phil”, acesta mixează pasiunea pentru călătorii cu cea culinară, purtându-ne în jurul lumii prin Asia, Orientul Mijlociu, America și Europa, gustând mâncăruri tradiționale.

 

4 showuri despre călătorii, de urmărit pe Netflix - travelandbeauty.ro
Image via IMDB

Dark Tourist

Un serial nou, de 10 episoade, despre turismul extrem și fanii acestuia.

Prezentatorul David Farrier, un jurnalist neozeelandez haios, ne poartă prin cele mai ciudate colțuri ale lumii și ne face părtași la aventuri macabre, în limita suportabilului.

Acesta vizitează locurile turistice neobișnuite, adesea sinistre, de pe planetă.

Pădurea sinucigașilor din Japonia, terenul radioactiv de la Fukushima, orașul interzis din Cipru, Kazahstan și Turkmenistan sunt doar câteva dintre atracțiile ciudate acestui show, de neratat pentru iubitorii de bizarerii.

Luăm parte la un exorcism în Mexic, la festivalul de voodoo din Africa, la o reconstituire a unei lupte din cel de-al Doilea Război Mondial sau la dezgroparea și curățarea unei mumii din Indonezia.

Și asta nu e tot! În Columbia, David îl cunoaște pe asasinul plătit al lui Pablo Escobar, în SUA se întâlnește cu prietenul de corespondență al lui Charles Manson și vizitează un cuib de vampiri moderni.

 

4 showuri despre călătorii, de urmărit pe Netflix - travelandbeauty.ro
Image via IMDB

Anthony Bourdain: Parts Unknown

Din listă nu putea să lipsească un show marca Anthony Bourdain, care rămâne unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume, fiind totodată un mare călător și povestitor.

Acesta a combinat perfect pasiunea pentru gătit cu dragostea pentru călătorii și povești.

Unul dintre cele mai iubite show-uri ale acestuia, „Anthony Bourdain: Parts Unknown”, a primit 6 nominalizări la Emmy.

Serialul se afla în cursul producției celui de-al 12-lea sezon când, în luna iunie a acestui an, realizatorul de televiziune s-a sinucis.

Tu ce alte seriale de călătorie ne recomanzi?

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.