Află totul despre cum să fii mai fotogenică

Află totul despre cum să fii mai fotogenică - travelandbeauty.ro

Este mereu surprinzător cum vedetele reușesc să arate mereu impecabil în fotografiile făcute publice de presa locală și internațională. Știm că adeseori te-ai întrebat care este secretul fotogeniei.

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să îți înclini capul pe partea ta stângă și și să cobori puțin bărbia.

Conform unui studiu efectuat de Universitatea Wake Forest s-ar părea că partea stângă a feței tale îți conferă o expresivitate mai mare decât cea dreaptă.

Acest unghi din care te poți fotografia ar estompa unele defecte ale feței, scoțând în evidență linia maxilarului care crează un efect de alungire a feței, informează site-ul PureWow.

 

Deci, cum poți face un selfie perfect de vară?

 

– Pentru nu mai avea ochii închiși în majoritatea fotografiilor pe care ți le faci singură, încearcă să închizi ochii înainte de a te fotografia și să-i deschizi în momentul în care apeși click, ne sfătuiesc cei de la Stylecaster

– asigură-te că machiajul tău este cu siguranță unul care ți se potrivește

– evidențiază-ți sprâncenele, poți utiliza chiar o nuanță mai închisă decât cea a sprâncenelor tale, pentru un look mai îndrăzneț

– ai grijă că părul îți strălucește. Te poți folosi de un spray cu apă de mare care să-ți confere volum.

– dacă ești obosită și ai ochii roșii, nu ezita să folosești niște picături de ochi care să-ți lumineze din nou privirea.

– încearcă să te fotografiezi în fața unui zid de culoare albă. Lumina din spatele tău îți va lumina fața.

– folosește un ruj strălucitor. Rujurile închise la culoare nu au întotdeauna un efect flatant, în schimb culorile vii, sclipitoare îți readuc veselie pe față.

– nu uita să zâmbești: „Say cheese”!

 

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.