Siluetă de vedetă?

Siluetă de vedetă? - travelandbeauty.ro

Actrița Blake Lively, cunoscută pentru rolul Selenei din Gossip Girl și nu numai, poate fi model nu doar pe catwalk, ci și în viață.

Aceasta nu doar pare să aibă familia perfectă alături de la fel de celebrul Ryan Reynolds (Deadpool), ci și secretul pentru o siluetă de invidiat.

Ca orice actriță, presiunea de a slăbi după sarcină a fost mare. În special pentru că o aștepta un nou rol în mai puțin de 8 luni! Și a reușit.

Pe lângă antrenamente intense, de 5 sau 6 ori pe săptămână, a dezvăluit că a renunțat la ceva din meniu. Dulciuri? Nicidecum! Secretul stă în eliminarea glutenului și a soiei din alimentație.

Pare ușor? Ba deloc, susține actrița.

Pe măsură ce înainta în procesul de eliminare, a descoperit că până și alimentele sănătoase și organice conțin soia. Așa că practic, a ajuns să consume doar alimente neprocesate.

Dacă citești cu atenție etichetele diverselor produse, vei descoperi că soia și glutenul se găsesc chiar și în cereale sau înghețate. Deși sunt surse bune de proteine, orice exces trebuie evitat.

În plus, soia fiind produsă la scară atât de largă, este tratată cu pesticide pentru o mai mare producție. Deci eliminarea sau cel puțin reducerea ei te va salva de ceva mai mult decât niște kilograme în plus.

Cu toate acestea, actrița a declarat că a fost agasată de toată atenția nedorită vizavi de corpul ei după sarcină.

Blake Lively susține că există niște așteptări ridicol de mari cu privire la „recuperarea corpului de dinaintea sarcinii”.

Siluetă de vedetă? - travelandbeauty.ro
Blake, alături de soțul său, Ryan Reynolds, și cei doi copii ai lor, sursa foto: BuzzFeed Partner

A recunoscut totuși că este plăcut sentimentul de a avea un corp tonifiat după naștere. Iar rezultatele sunt chiar mai evidente.

Cum noi nu suntem totuși staruri, sigur că nu avem timp să mergem de 5 ori la sală. Dar asta nu înseamnă că nu putem avea o siluetă de vedetă. Partea cu eliminatul glutenului și a soiei nu sună rău deloc.

E nevoie de perseverență și atenție la etichete. Crezi că ai rezista unei astfel de schimbări? Și mai ales, consideri că merită?

Dacă ai făcut deja o astfel de încercare, spune-ne ce efecte benefice a avut asupra ta.

Noi credem că orice sacrificiu e binevenit doar cu scopul atingerii celei mai sănătoase variante a corpului tău.

 

Blake Lively, sursa foto: collection201.be

 

Mă hrănesc cu poveștile oamenilor și îmi place să interacționez cu copiii, de la care cred că avem foarte multe de învățat despre noi înșine. În timpul liber cochetez cu acuarelele și visez la grădini veșnic verzi.

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.