Rețete homemade, de exfoliere a pielii

Rețete homemade, de exfoliere a pielii - travelandbeauty.ro

Rețete homemade propuse de cosmeticieni.

Cosmeticienii ne recomandă să ne exfoliem pielea o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafața epidermei.

Ne mobilizăm cu greu dar de fiecare dată când facem asta remarcăm cu încântare efectele acestei proceduri, o piele catifelată și mai fermă, parcă mai tânără.

Este aproape miezul nopții și exfoliantul scump, cumpărat de pe rafturile unui magazin din apropierea casei, s-a evaporat. Oare ce poți să faci? Aici iti sar in ajutor retete homemade.

Să îți faci un gomaj cu cafea? Ar trebui să amesteci zațul rămas de la cafeaua de dimineață, alături de puțin ulei de măsline și niște picături de grapefruit. Atât cafeina din zațul de cafea, cât și ulei de grapefruit sunt anticelulitice, după o perioadă în care vei fi perseverentă cu această metodă, vei remarca roadele.

Ahh, dar ai băut cafeaua la birou astăzi.

Să încerci atunci niște mălai amestecat cu unt de cocos? Mălaiul curăță extrem de bine pielea, având un efect tonifiant. Cocosul îți va repara pielea uscată și eventualele vergeturi.

Dar parcă totuși nu ai mai cumpărat mălai de ceva timp încoace.

Vei folosi atunci puțin zahăr. Jumătate de cană de zahăr, ulei de migdale care îți va catifela pielea și câteva picături de ulei esențial de scorțișoară. Sună gustos, nu?

Te poți juca extrem de mult în ritualurile de frumusețe, cu ingrediente naturale. În cazul unei exfolieri ca la carte mai poți folosi bicarbonat de sodiu. Amesteci praful cu puțin apă caldă până când creezi o pastă cu care îți vei unge întreg corpul.

Pe locuri, fiți gata, start!

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.