Cele mai așteptate filme ale lunii decembrie

Cele mai așteptate filme ale lunii decembrie - travelandbeauty.ro

Ultima lună a anului 2017 ne oferă un regal de filme bune și vesele, în ton cu zilele de sărbătoare.

În decembrie, alternează goana după cadourile de Craciun și pregătirile pentru noul an, cu câte un film, două,.. zece!

Iată 10 premiere care ne-au trezit atenția:

Star Wars, sursa foto: IMDB

Star Wars: The Last Jedi

Începem cu filmul vedetă al lunii, așteptat cu sufletul la gură de către toți fanii universului Star Wars. Eroii din Star Wars: The Force Awakens se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga, Star Wars: Ultimii Jedi.

Le veți fi alături?

sursa foto: IMDB

Father Figures
O comedie spumoasă cu o distribuție de zile mari – Glen Close, J.K. Simmons, Owen Wilson și Ed Helms.

Când doi fraţi aleg să se certe în timp ce maşina lor se află pe o şină de cale ferată iar în depărtare se aude un semnal de tren, ştii sigur că au o problemă cu IQ-ul. Cei doi sunt interpretaţi de Owen Wilson şi Ed Helms, iar misiunea lor este să-şi descopere tatăl pe care îl crezuseră mort. Ce ar putea merge rău? Totul!

 

sursa foto: IMDB

Jumanji Welcome to the Jungle

Aventura are un reprezentant de seamă în această superproducție cu piesaje de desktop. Patru prieteni extrem de diferiţi descoperă pe o veche consolă video un joc şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare.

Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să între în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji!

sursa foto: IMDB

Santa Swap

Comedia perfectă de Crăciun, vine anul asta tocmai din Norvegia și ne spune povestea lui Andersen, care se străduieşte în fiecare an să ofere familiei sărbători de iarnă ideale. Într-un costum de Moş nou-nouţ, Andersen alunecă pe gheaţă cu tot cu sania plină de cadouri, şi dă nas în nas cu Moş Crăciun cel adevărat.

Cei doi se hotărăsc să facă schimb de roluri. În familia lui Moş Crăciun n-a mai existat niciodată un tâmplar, iar familia lui Andersen va avea nevoie de magia Moşului, pentru că toate cadourile au fost distruse. Andersen va redescoperi motivul pentru care iubeşte atât de mult Crăciunul, iar copiii săi se străduiesc din răsputeri să demonstreze că adevăratul Moş este fals!

sursa foto: IMDB

Una mujer fantastico

Un film controversat și multipremiat despre identitatea sexuală. În prim plan o avem pe Marina, o tânără chelneriţă şi cântăreaţă aspirantă, îndrăgostită de Orlando, un bărbat mai în vârstă. Orlando moare pe neaşteptate şi, în loc să-şi plângă iubitul, Marina trebuie să înfrunte suspiciuni.

O poliţistă investighează dacă nu cumva a fost implicată în moartea lui Orlando. Fosta lui soţie îi interzice să vină la înmormântare. Marina este o femeie transexuală şi pentru rudele lui Orlando identitatea ei sexuală este o aberaţie, o perversiune. Marina trebuie să lupte pentru a putea fi ea însăşi.

sursa foto: IMDB

The Vault

Adăugam în piesaj și puțin suspans prin thrillerul The Vault (2017) care ne face părtași la jaful unei bănci. Lucrurile nu sunt însă ce par a fi la prima vedere. Două surori înstrăinate sunt obligate să jefuiască o bancă pentru a-și salva fratele care a ars un depozit deținut de un gangster notoriu.

Doar că, această nu este o bancă obișnuită. Lovitură începe fără probleme, dar haosul începe să se dezlănțuie atunci când managerul sfidător al băncii îi trimite către o criptă de la subsol, la ceva cu adevărat rău. V-am trezit curiozitatea? Atunci știți ce aveți de făcut!

 

sursa foto: IMDB

The Greatest Showman

Nimic nu se potrivește mai bine cu atmosfera sărbătorilor decât un muzical!

Anne Hathaway și Hugh Jackman sunt protagoniștii acestui film care ne prezintă povestea lui P.T. Barnum, showman american, fondator al circului ambulant care a ajuns cunoscut în întreaga lume sub numele de Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

sursa foto: IMDB

Wonder

Dacă vă era dor de Julia Roberts o puteți revedea în Wonder, ce prezintă povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Acesta s-a născut cu un chip diferit și a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă acum se încăpăţânează să între la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi.

Băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.

sursa foto: IMDB

Marița

Am strecurat și un film românesc care, credem noi, merită toată atentia voastră. Este vorba de un road-movie care încearcă să surprindă un moment de trecere din existenţa unui tânar – acela al desprinderii de tată.

Miza este aceea ca spectatorii să petreacă suficient timp cu tatăl, să se familiarizeze atât de mult cu prezența și cu poveștile lui, încât să li se pară lor înșiși greu să se despartă de el.

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.