Cel mai bun serum de ochi sub 50 de lei

Cel mai bun serum de ochi sub 50 de lei - travelandbeauty.ro

Indiferent de cât de multe ore ai dormi, cearcănele sunt cauzate și de genetică, pigmentare, alergii și subțierea pielii.

Atunci când vine vorba de eliminarea acestora există o varietate de produse de îngrijire a pielii care tratează ochii umflați, aspectul de linii fine sau cearcănele.

Folosirea unei creme de ochi sau a unui ser nu va șterge toate problemele peste noapte, dar le poate trata sau ameliora.

Studiile au demonstrat că utilizarea cafeinei și a compusului EGCG – extras din ceaiul verde – are un efect de dezumflare al cercurilor întunecate și umflăturilor de sub ochi.

Unul dintre cele mai apreciate produse pe forumurile de frumusețe care conține cafeină este The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Cele mai bune serumuri de ochi sub 50 de lei - travelandbeauty.ro
Puteți achiziționa produsul din magazinele Douglas la prețul de 33 de lei

 

„The Ordinary a fost mult timp secretul cel mai bine păstrat al revistelor de frumusețe din întreaga lume, până când Kim Kardashian a început să elogieze produsul și să-și „facă publică” dragostea ei față de produsele The Ordinary care sunt extrem de bune și accesibile ” –  declară Arielle Tsoukatos, editor al revistei Marie Claire.

Nu este de mirare că acest produs are peste 305 de comentarii favorabile, doar pe site-ul adorebeauty.com.au.

Această formulă nu conține retinol drept urmare poate fi folosită inclusiv pe pielea sensibilă sau de către femeile însărcinate.

„Rar poți să găsești o cremă de ochi special creată pentru rutina de îngrijire de dimineață. La urma urmei, aceasta nu numai că ar trebui să se absoarbă rapid și să se îmbine frumos cu celelalte produse de îngrijire ale pielii, dar trebuie, de asemenea, să acționeze bine pe sub machiaj și să „alunge” ochii obosiți. Din fericire, această formulă face toate aceste lucruri, mai ales atunci când este păstrată în frigider, adaugă Arielle.

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.