Antrenamentul îngerașilor de la Victoria’s Secret

Dacă te-ai trezit salivând în fața prezentărilor de lenjerie Victoria’s Secret, nu e de mirare. Și nu e doar meritul pieselor vestimentare fabuloase. În spatele siluetelor de invidiat se află multe antrenamente solicitante. Vestea bună este că nu toate exercițiile sunt secrete.

Haideți fetelor, ca școlărițele!

Adriana Lima, frumoasa brunetă, a putut reveni pe podium la două luni după naștere. Au ajutat-o genetica, boxul și antrenorul personal. Dar cel mai important: săriturile cu coarda. Dovada că uneori cele mai simple exerciții sunt cele mai eficiente. Deci faptul că nu ai un antrenor personal nu mai e o scuză valabilă. Mai importantă este voința de fier și consecvența!

Antrenamentul îngerașilor de la Victoria's Secret - travelandbeauty.ro
Adriana Lima pregătindu-se pentru podiumul faimoasei case de modă de lenjerie, sursa foto: Pinterest

 

Exercițiu inspirat din Capoeira

Brazilian Butt Lift este un complex de exerciții pus la punct de Leandro Carvalho. Doar pentru a satisface dorințele „îngerașului” Alessandra Ambrosio: fund bine definit și coapse lungi și subțiri.

Stai pe vine, cu fundul în afară. Întinde piciorul drept în spate. Dacă simți nevoia, sprijină-te ușor cu palma stângă de podea. Readu piciorul drept în poziția inițială și repetă mișcarea cu celălalt. Crește ritmul treptat.

Antrenamentul îngerașilor de la Victoria's Secret - travelandbeauty.ro
Exercițiile preferate ale Alessandrei Ambrosio, sursa foto: Pinterest

 

Greutăți la glezne

Așează-te în genunchi, sprijinită în coate. Ridică piciorul drept și întinde-l în spate. Desenează cu piciorul în aer un arc de cerc și lasă-l jos în dreptul piciorului stând. Readu piciorul drept în poziția inițială. Acum treci la stângul. Nu te grăbi. Important este să faci mișcarea corect, pentru a lucra mușchii. Arde? Perfect!

Antrenamentul îngerașilor de la Victoria's Secret - travelandbeauty.ro
Exerciții pe care le poți efectua cu ajutorul greutăților la glezne, sursa foto: thelivefitgirls.com

 

Talie de viespe și coapse sculptate

Așează-te pe partea dreaptă, sprijinindu-te în cot. Vărfurile picioarelor trebuie să fie orientate în față. Ridică ambele picioare. Păstrează piciorul drept ridicat deasupra solului, în timp ce cu stângul faci o mișcare sus-jos. Repetă de 20 de ori. Pentru a lucra și mușchii piciorului drept, păstrează piciorul stâng în aer, iar dreptul face mișcarea sus-jos. 20 de serii. Repetă procedeul sprijinită pe partea stângă.

Antrenamentul îngerașilor de la Victoria's Secret - travelandbeauty.ro
Seturile de exerciții de pe prima linie sunt recomandate a fi efectuate de către persoanele ce doresc să-și subțieze talia

 

Sincer vorbind, viața ta nu depinde de cum arăți semidezbrăcată. Așa că doar un sfert de oră de mișcare în fiecare zi este suficient pentru un corp tonifiat. Iar când îți vine să dai bir cu fugiții, nu uita: topmodelele se antrenează între 3 și 5 ore pe zi! Tu de ce nu ai putea?

Mă hrănesc cu poveștile oamenilor și îmi place să interacționez cu copiii, de la care cred că avem foarte multe de învățat despre noi înșine. În timpul liber cochetez cu acuarelele și visez la grădini veșnic verzi.

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.