Ajută-mă! Vreau sa merg la scoală.

„Vreau sa merg la scoală” sau „Vreau sa descopăr lumea” o idee ce mi-a venit în minte în timp ce am alergat la maratonul de la Ciucas X3, o experienta de neuitat.

Urmează o noua provocare la Maratonul International Bucuresti, cel mai mare eveniment al anului.

Aici mi-am propus sa alerg semi maratonul în 100 de minute; sună foarte „catchy”.

Vreau sa merg la scoala

DAR as dori de data asta sa ma implic și în strângerea de fonduri pentru copiii de la Fundația Sf Dimitrie. Aici sunt niște oameni frumoși care se ocupa de copiii care în absenta serviciilor centrului și-ar petrece timpul în stradă, copii care își doresc să meargă la scoală, dar pentru familiile lor școala nu e o prioritate. Poveștile lor lor ascund aspecte triste care pot fi schimbate și prin intervenția noastră. Una din povesti este cea a Andreei, căreia i-am renovat camera cu ajutorul vostru. Detalii aici Universul Andreei – fereastră spre lume sau aripi frânte.

Vreau sa învăț

Vreau sa alerg în 100 de minute!

Este o provocare, este o fiță, nici nu știu cum sa o numesc, fiindcă în momentul în care mai povestesc cu Reta sau cu Ioana despre problemele cu care se confrunta copiii realizez cât sunt de norocos.

 

La Fundație, acest vreau se rezumă la:

Vreau să învăț.

Vreau sa merg la scoală.

Vreau sa îmi citească cineva o poveste seara înainte de culcare/  Vreau să pot să citesc  singur o poveste.

Vreau o masă caldă, cel puțin o dată pe săptămâna.

Vreau o pereche de încălțăminte nouă.

Și aș putea sa continui lista la nesfârșit.

Vreau sa descopar lumeaAsa că vă cer ajutorul, pentru mini campania Vreau sa merg la scoală. Mă gândeam să adunăm suma de 5,000 de lei. Suma pe care sunt sigur ca o putem strânge până la Maraton: 50 de prieteni ori 100 de lei.

Bineînțeles se poate dona de la 10 lei pana la 150 de lei direct pe site la secțiunea donează:  http://www.fundatiasfantuldimitrie.ro/doneaza/ .

Iar dacă doriți sa faceți transfer bancar aici datele: http://www.fundatiasfantuldimitrie.ro/page/cum-ne-puteti-ajuta-25

Vreau sa descopar lumea

Celor care ne ajuta le-am pregătit și niște surprize:

  • Primii zece donatori vor primii cate o surpriza de la Atelierul Deco Art. Bine de știut, ca acest Atelier este coordonat de fundație, aici lucrează persoane cu dizabilități. Deci veți susține o cauza frumoasa. După ce ați donat puteți sa ne trimiteți un mesaj pe adresa contact@revistamargot.ro pentru a intra în posesia surprizei. Respectăm confidențialitatea în cazul în care doriți sa rămâneți anonim.
  • Cea mai mare donație va primi o lucrare realizata de către unul din copii (va fi un tablou, o pictura, rămâne o surpriza)
  • Iar dacă dați LIKE si SHARE să ne promovați puteți participa la o tombola unde câștigați unul din premiile de mai jos:
  • Un voucher de 250 de lei în magazinul online pantofioriveseli.ro – acest concurs va fi  pe pagina de facebook a magazinului pantofioriveseli.ro: https://www.facebook.com/PantofioriVeseli/
  • Un set de birou de la Atelierul Deco Art – acest concurs va fi pe pagina de facebook a TravelAndBeauty.ro: https://www.facebook.com/TravelAndBeauty.ro/. Extragerea câștigătorului va fi pe 10 octombrie 2019 cu ajutorul platformei www.tragerilasorti.ro. Ce trebuie sa faci este sa dai SHARE si TAG la trei prieteni din articolul publicat pe facebook.

Campania are niște fotografii frumoase, ceea ce ar merita fiecare copil.

Și acum despre mine, pentru a alerga în 100 de minute am nevoie de niște antrenamente mai intense pana la marele eveniment. Am să vă țin la curent pe pagina de facebook TravelAndBeauty cu progresul. La Maratonul din Mai am alergat în 105min32sec ceea ce înseamna 5 minute per km, iar la 100 de minute înseamnă 4min.50sec per km.  Credeți-mă ca acele zece secunde înseamnă foarte mult.

 

 

Incă nu există niciun comentariu
Lasă un răspuns.

Adresa ta de email nu va fi publicată.